SDE

Звернення щодо подій на "Євромайдані"

06 грудня 2013
Друк E-mail

Всесвітлішим та всечеснішим отцям!

Преподобним ченцям та черницям!

Дорогим у Христі братам і сестрам!

Слава Ісусу Христу!

Дорогі в Христі!

Вже впродовж довшого часу в Україні панує тривожна ситуація, спричинена необдуманими кроками представників державної влади. Багато наших братів і сестер на майданах відстоюють свої права і свободи та виступають проти посягань на людську гідність. На жаль, ті, кому українці довірили владу у державі, поки-що належним чином не реагують на вимоги громадян України.

Ми знаємо, що молитва чинить надзвичайні речі навіть в ситуаціях, які здаються безнадійними, бо нею ми отримуємо від Бога великі благодаті. Тому, зважаючи на непросту суспільно-політичну ситуацію, Глава і Отець нашої Церкви Блаженніший Святослав звернувся зі закликом до молитви за кращу долю для нашого народу та за те, щоб Господь подав мудрість нашому суспільству загалом і кожному громадянину зокрема.

Доручаю душпастирям прочитати звернення Блаженнішого Святослава після Божественної Літургії в неділю, 8 грудня 2013 р.Б. та після кожного богослужіння проводити особливі моління за мир і спокій в державі та успішне вирішення суспільно-політичної кризи.

Благословення Господнє на Вас!

+ ЯРОСЛАВ (Приріз),

Єпископ Самбірсько-Дрогобицький

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою
^ Догори