SDE

У Новому Калинові на Самбірщині пройшов фестиваль Різдвяних колядок та вертепів [фото]

16 січня 2017
Друк E-mail
Фото парафії м. Новий Калинів
15 січня в Новому Калинові на Самбірщині пройшов фестиваль Різдвяних колядок та вертепів. В приміщені актового залу Новокалинівської середньої школи було продовжено прекрасну традицію колядок та вертепів, започатковану в минулому році.

Привітав учасників різдвяного дійства отець-декан Григорій Жук. В своєму вступному слові отець Григорій наголосив, що такі спільні зустрічі надають нам змогу єдиним серцем та устами прославляти новонародженого Христа, а також можливість духовного збагачення та обміну досвідом праці в наших громадах.

Розпочали свято молодіжний вертеп з селища Дубляни та колядка від Степака Околовича «Ой у полі в полі» , продовжували захід молодіжний вертеп міста Новий Калинів, українська молодь христова м. Самбір з настоятелем отцем Тарасом Ресеєм, церковний хор с. Корналовичі та два дуети дівчаток, завершував святкове дійство церковний хор села Городище з керівником п. Романом Ступницьким. Разом із ним пройшла і спільна коляда усіх учасників і глядачів «Бог Предвічний», що і стало завершенням вечора.

Отець Тарас Яворський, адміністратор парафії Преображення Господнього м.Новий Калинів висловив щиру вдячність усім учасникам Різдвяного фестивалю колядок та вертепів і вручив пам’ятні дипломи колективам.

За повідомленням парафії м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори