SDE

У м. Новий Калинів на Самбірщині відбувся 5-й Фестиваль колядок і вертепів [фото]

28 січня 2020
Друк E-mail
www.facebook.com
20 січня у м. Новий Калинів відбувся 5-ий фестиваль колядок та вертепів "Світло Різдвяної Зірки". Свято розпочали учні Новокалинівської дитячої музичної школи, які співали колядки та віншували.

Не забули привітати жителів Новокалинівської об'єднаної територіальної громади військовослужбовці нашої частини, записавши відеозвернення зі сходу України. Діти мали змогу побачити своїх батьків, яких вже з нетерпінням чекають вдома. Привітання захисників розчулило глядачів до сліз.

Діти молодшої та старшої груп катехитичної школи УГКЦ Преображення Господнього м. Новий Калинів та святого архистратига Михаїла с. Калинів підготували театралізовані вертепи. Цього року до фестивалю приєдналися також діти с. Корналовичі, які радісно прославляли Бога своїми колядками. У святі прийняли також участь працівники відділу культури Новокалинівської ОТГ.

А на завершення свята глядачі мали змогу переглянути театр тіней "Різдвяне дійство", який підготували учні катехитичної школи. Відтак о. Тарас Яворський, адміністратор парафії м. Новий Калинів, вручив грамоти за участь у святі директору Новокалинівської дитячої музичної школи Галині Баковській, директору Народного дому Володимиру Вачиничу та представникам молодшої і старшої груп катехитичної школи. Священик пригадав, що з 1 січня у соціальній мережі "Фейсбук" тривала вікторина, приурочена народженню Ісуса Христа, де діти активно відповідали на запитання, які стосувалися теми "Різдво". Найактивніші учасники отримали подарунки від отця Тараса. Провадила свято катехит недільної школи Ірина Кулаковська, якій о. Тарас теж вручив подячну грамоту.

За повідомленням парафії м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ 

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори