SDE

Владика Григорій освятив наріжний камінь під будівництво храму у м. Новий Калинів на Самбірщині [фото]

20 вересня 2016
Друк E-mail
Фото парафії м. Новий Калинів
18 вересня владика Григорій, єпископ- помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, звершив душпастирський візит до парафії Преображення Господнього м. Новий Калинів дублянського деканату. Після відслуженої Божественної Літурії єпископ здійснив чин благословення і положення наріжного каменю на заснування церкви.

Владика Григорій у своїй проповіді наголосив на важливості євангельської розповіді про виноградник та його виноградарів для сьогодення: «Цим прекрасним виноградником, що його насадив господар є наш світ, але людина через власні гріхи руйнує його гармонію, часто поводиться якби цей світ належав лише для неї, не задумуючись що залишу по собі, живучи споживацькою ментальністю». Проповідник пригадав, що християни повинні дбати про виноградник власної душі, у якому він є стані.

Також владика наголосив, «щоб будуючи храм, ми не забували про те, що звершуємо велику Божу справу, вкладаючи свої здібності та старання, ми робимо найкращу інвестицію у своєму житті»

Після завершення молитви ,адміністратор парафії, отець Тарас Яворський, висловив подяку владиці Григорію за його служіння та повчальне слово, а також отцям, які співслужили: о. Григорію Жуку, декану дублянського деканату, та о. Василю Яворському і всім парафіянам та жертводавцям!

За повідомленням парафії м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори