SDE

Глава УГКЦ привітав владику Ярослава Приріза з 35-річчям священничих свячень

04 грудня 2023
Друк E-mail
www.ugcc.ua
Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав владику Ярослава Приріза, єпарха Самбірсько-Дрогобицького і голову Богословського відділу УГКЦ, з нагоди 35-річчя священничих свячень.

«Разом із Вами з молитовною вдячністю згадуємо, як Ви ще в часи підпілля нашої Церкви отримали з рук владики Михайла Сабриги дар священства», — мовиться у привітанні.

«Ваше жертовне душпастирське служіння принесло чимало плодів для нашої Церкви, яка, мужньо вийшовши з підпілля, ставала видимо присутньою у своїх храмах», — відзначив Глава Церкви.

Вітаючи владику Ярослава з ювілеєм священничого рукоположення, яке він отримав 4 грудня 1988 року, Глава УГКЦ не оминув увагою і його чернечого подвигу в Чині Найсвятішого Ізбавителя, до якого владика вступив вже як священник, та богословських студій у Вічному місті.

«Прийміть наші побажання рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа в усіх Ваших починаннях на славу Божу та для добра нашої Церкви і рідного народу на многії і благії літа», — побажав Блаженніший Святослав владиці Ярославу.

Департамент інформації УГКЦ

Теми: Блаженніший Святослав, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори