SDE

Греко-католицькому садочку "Ангелятко" виповнилось 10 років [фото]

23 вересня 2017
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
22 вересня у м. Дрогобич, в храмі святих мучениць Віри, Надії й Любові й матері їх Софії, відбулась Архиєрейська Літургія з нагоди 10-літнього ювілею греко-католицького садочку «Ангелятко». Богослужіння очолив владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, у співслужінні о. Тараса Гарасимчука (пароха парафії Пресвятої Трійці), о. Івана Гнатіва (адміністратора храму), о. Ростислава Мелеха, о. Юрія Завійського (сотрудників парафії Пресвятої Трійці) і о. Ярослава Копичина. Літургію супроводжував хор сестер Згромадження Святого Йосифа Обручника. Участь в молитві взяли вихователі, вихованці, випускники дошкільного закладу, а також їх батьки й доброчинці.

Під час проповіді владика Ярослав привітав присутніх з ювілеєм. Єпископ наголосив на важливій місії, яку сповнюють вихователі закладу, несучи світло Божої віри найменшим християнам.

Свято продовжилось концертною програмою в актовому залі садочку «Ангелятко», де виступили як випускники, так і теперішні вихованці закладу. Про історію заснування садочку, його діяльність і плани присутнім розповів о. Тарас Гарасимчук. Розповідь про історію благодійного садочку продовжили сестри зі Згромадження Святого Йосифа.

Довідка

Благодійний греко-католицький дитячий садок «Ангелятко» заснований 22 вересня 2007 р. з благословення бл. пам’яті владики Юліяна Вороновського, єпископа Самбірського-Дрогобицької Єпархії УГКЦ. Засновниками виступили релігійна громада УГКЦ у м. Дрогобичі (парафія Пресвятої Трійці) та Згромадження сестер св. Йосифа Обручника Пречистої Діви Марії. Це перший і на разі єдиний християнський дошкільний навчальний заклад у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Ангелятко, Катедральний собор, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори