SDE

Духовна акція в день подяки за дар життя у пологовому відділені Самбірської ЦРЛ [фото]

07 квітня 2016
Друк E-mail
7 квітня, у день Благовіщення Пресвятої Богородиці, у пологовому відділенні Самбірської ЦРЛ відбулася особлива молитовна акція, присвячена Дню подяки за дар життя. Цей захід був організований настоятелем капеланського храму святого великомученика і цілителя Пантелеймона, головою Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, о. Тарасом Рисеєм та групою членів організації «Українська молодь – Христові».

У просторій світлиці місцевого пологового будинку зібралося чимало лікарів-гінекологів, акушерів, санітарів та жінок, котрі готуються от-от подарувати світові нове життя. Акція почалася молебнем до Пресвятої Богородиці. Після спільної молитви о. Тарас звернувся до усіх присутніх із привітальним словом-поученням. У своїй науці душпастир наголосив на тому, Кому, в першу чергу, ми завдячуємо своїм життям. Пам’ятати про Боже милосердя щодо нас і бути вдячним Йому за все, що Він дає нам повсякденно – завдання кожного християнина. Також головний капелан склав подяку медичному персоналу пологового будинку, а зокрема завідуючій відділенням – Ользі Тадеївні Остафійчук, за їхню важку, але таку важливу і добру працю, за жертовність, готовність послужити ближнім, небайдужість до своїх пацієнтів та любов до щойно народженого у світі життя. Опісля, о. Тарас Рисей подарував присутнім іконки Пресвятої Родини, наголосивши, що всі люди повинні, так як праведний Йосиф і Пречиста Діва Марія, тулитись до нашого Спасителя, щоб любов у сім’ї була нев’янучою. Наприкінці, молодь і їх духівник подарували присутнім виконання авторських пісень о. Тараса Рисея «Проща життя», «Змінимо час» та «В Бозі».

Приємно вражені працівники пологового відділення, просили приходити частіше, адже таких духовних акцій не буває забагато…    

Ірина Славич

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Самбірський деканат, Комісія у справах душпастирства охорони здоров’я

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори