SDE

У Самбірсько-Дрогобицькій єпархії УГКЦ побачив світ парафіяльний іспит сумління, що містить екологічний розділ

14 січня 2016
Друк E-mail
Ілюстрація
При Прокатедральному соборі Самбірсько-Дрогобицької єпархії видано парафіяльний іспит сумління на основі Божих Заповідей. Особливістю його є окремий «екологічний розділ» в межах п'ятої Божої Заповіді «Не вбий». Називається цей розділ «Не забруднюй довкілля».

Упорядником видання, як і його екологічного розділу, є референт Бюро УГКЦ з питань екології Самбірсько-Дрогобицької єпархії о. Дмитро Сенейко. Варто зазначити, що книжка одразу стала популярною. Представники майже всіх міських парафій, навіть одна православна громада міста Самбора, висловили бажання користуватися таким іспитом сумління. Тож услід за першим виданням невдовзі буде видане друге і, можливо, доповнене перевидання.

Найсуттєвішим є те, що вірні, користуючись цим іспитом сумління під час належної підготовки до святого таїнства Покаяння, матимуть можливість перевірити християнську віру на її цілісність та автентичність, пролити Боже світло на всі сфери життя та діяльності людини включно з екологічною складовою, що спонукає вірних і християнські громади до покаяння, кардинального навернення і відновлення гармонійних, заснованих на любові відносин з усім Божим створінням.

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Теми: екологія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори