SDE

У Дрогобичі відбулись реколекція для подружніх пар

18 грудня 2015
Друк E-mail
Фото Комісії у справах родини
Як засмоктує людину повсякденна рутина. Ми так мало спілкуємося одне з одним,так мало приділяємо уваги та навіть, зрештою, відчуваємо брак посмішки. Оживлення справжніх почуттів ми сповна відчули, побувавши на реколекціях для подружніх пар, які відбувалися 11-13 грудня 2015 р. у реколекційному домі "Самарянин", що в м. Дрогобичі. Це справжня обитель затишку, тепла, гостинності. Нас щиро зустріли о.Віталій Лесняк і пані Надія Цмоканич, яка і проводить записи на реколекції "Подружні Зустрічі".

Далі три подружніх пари аніматорів - Надія і Роман Семераки, Оксана і Орест Голубки, Богдан і Таня Андрюшки у супроводі о.Ігоря Гарася та о.Романа Стецка учасника реколекцій, проводили молитовні зустрічі. У ненав’язливій, затишній, навіть святковій атмосфері ми торкнулися різних тем, які так важливі для кожного християнина, що має щире бажання внести нові, свіжі і приємні барви у своє подружнє життя, зануритися у чисті й щирі почуття, освятитися духовним «словом».

Так часто нарікаємо, скаржимося, проявляємо нетерпеливість і нічого не робимо для свого духовного життя, не відчиняємо двері своїх сердець для Бога. А Він нас кличе, стукає та чи вийдемо назустріч – залежить від кожного з нас, від кожної української родини. Отож, відвідуйте такі реколекційні науки, боріться зі своїми немочами для достойного подружнього життя в присутності Божої ласки.

Щиро вдячні:
Віталія та Василь Шиб!

Теми: Комісія сім'ї та родини

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори