SDE

У Дрогобичі відбулось свято осені для молоді з особливими потребами [фото]

31 жовтня 2013
Друк E-mail
Фото Комісії у справах сім'ї та родини
Учасники осіннього балу
У неділю 27 жовтня у приміщенні Центру Душпастирства  Молоді відбувся осінній бал для осіб із особливими потребами, їхніх батьків та молоді, який організовувала комісія у справах родини.

У цей день до центру молоді з усіх куточків з’їжджалися представники спільноти «Віра і Світло», щоб разом порадіти святу осені. Цей вечір проводився з метою познайомити родини осіб з особливими потребами, допомогти знайти їм нових друзів. Завітали на осінній бал «Божі пазлики» (м. Самбір), «Цілюща купіль» (м. Трускавець), «Вогники любові»(м. Дрогобич) та «Дивовижні долоні»(«Карітас», Дрогобич). Віросвітляни щиро зустрічали гостей традиційною піснею-вітанням. Вечір розпочався з вітального слова о. Василя Нестера та спільної молитви.

А потім був бал! Як захопливо блищали очі присутніх! Це ж справжній бал! Під ніжні звуки музики входять ведучі - й із цієї хвилини всі стають учасниками неповторного дійства. Скільки невичерпної фантазії вкладено в костюми! Навіть рухи і жести у всіх особливі. У залі - повна феєрія осінніх кольорів, щирих посмішок та привітних облич. Також присутніх розважали ведучі свята, які створювали радісну та комфортну атмосферу. Вони проводили веселі конкурси, розіграші солодких призів, розповідали цікавинки, пропонували відгадати загадки.

Опісля розпочалися танці. Для осіб з даром неповносправності це особлива радість, адже саме в такий спосіб вони розкриваються якнайповніше. Та й усі інші веселилися, танцювали, насолоджуватися спільним проведенням часу.

Тож свято осені було сповнене щирості, доброти та любові. Ці почуття сповнювали того вечора усіх, хто брав участь у осінньому балі. Неможливо не вчитися радості у тих, хто, напевне, має менше причин радіти. Адже саме в цьому можна побачити Боже Провидіння: в умінні бачити позитив у негативі, а велике щастя – у малих речах.

Комісія у справах сім'ї та родини

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія сім'ї та родини

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори