SDE

Розпочались реколекції для священиків єпархії, які провадить ієромонах Юстин Бойко [фото]

08 вересня 2021
Друк E-mail
Фото Пресслужби СДЄ
6 вересня у м. Трускавець, в реколекційно-просвітницькому центрі "Оранта", розпочався І-й тур реколекцій для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії. На запрошення владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, цьогорічні реколекції проводить о. Юстин Бойко, ієромонах студійського уставу.

Під час духовних наук о. Юстин Бойко ділиться роздумами над євангельськими розповідями, які описують те, як сатана спокушав Христа на пустелі. За словами отця-реколектанта, в останні роки пандемії людство опинилось перед різними спокусами. Втім, тисячолітній досвід Церкви свідчить, що з різного роду випробуваннями зустрічається кожне покоління християн. Душпастирям завжди варто пам'ятати Господні слова, сказані апостолу Петру: "Тож і я тобі заявляю, що ти – Петро (скеля), і що я на цій скелі збудую мою Церкву й що пекельні ворота" (Мт. 16, 18). Зі слів Ісуса стає зрозуміло, що, незважаючи на жодні потрясіння історії, Христова Церква непохитно існуватиме аж до кінця часів.

Зазначимо, що реколекції для духовенства Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбуваються щороку, восени. Метою днів духовної віднови є створення можливості для священнослужителів в атмосфері спільної молитви часослова збагатити свій особистий духовний досвід завдяки духовним повчанням реколектанта та особистому спілкуванню з ним. Упродовж наступних двох тижнів відбудуться ще два тури духовних реколекцій.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Ярослав (Приріз), реколекції

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори