SDE

Владики Самбірсько-Дрогобицької єпархії склали співчуття Блаженнішому Святославу з приводу смерті його матері

12 квітня 2021
Друк E-mail
www.stryiugcc.org.ua
Блаженніший Святослав з мамою Вірою і братом о. Всеволодом
12 квітня 2021 року після важкої недуги відійшла до Дому Небесного Отця пані Віра Шевчук, мама Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ. Від імені духовенства й мирян Самбірсько-Дрогобицької єпархії співчуття Блаженнішому Святославу склали владика Ярослав і владика Григорій.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Блаженнішому Святославові,

Главі й Отцеві УГКЦ

Слава Ісусу Христу!

Ваше Блаженство,

У цей сумний для Вас день переставлення до Дому Небесного Отця дорогої для Вас людини – Вашої Матері – дозвольте скласти щирі співчуття від мене особисто, від владики Григорія та від усіх священнослужителів, монашества і мирян Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ.

Ця смерть – непоправна втрата для Вас особисто, для Вашого батька Юрія, брата о. Всеволода, для Ваших рідних, близьких і друзів. Розуміючи, як важко прийняти цей факт, у ці моменти запевняємо свою близькість з Вами та поділяємо Ваш біль втрати, сумуємо разом з Вами, підтримуємо у скорботну годину.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце матері – людини, що є найголовнішою у житті кожного, адже її присутність з нами нагадує, що ми залишаємося дітьми. У Христовому священстві всі ми, єпископи і пресвітери, є співбратами між собою; Ваша мама є і нашою матір’ю. Тому з глибоким сумом сприйняли ми звістку про упокоєння слуги Божої Віри.

Родинний дім – перша школа життя, молитви і християнського виховання. Сьогодні ми молитовно дякуємо новопреставленій пані Вірі за зразкове виховання своїх синів, які вибрали шлях священнослужіння. Хай Господь зарахує їй ці старання і, вислухавши наші синівські молитви, упокоїть її зі святими – де немає болізні, ні печалі, ні зітхання,  але життя безконечне.

Пані Віра відійшла від нас у час Великого посту, який готує нас до зустрічі з Воскреслим Христом. Переконані, що побожне життя слуги Божої Віри, яка уже завершила свій земний піст, запевнило їй радість зустрічі з Господом, а тому у ці сумні миті ми втішаємо себе думкою, що вона не покинула нас назавжди, а, переставившись до вічного радісного життя зі своїм Творцем, духовно залишається з нами й у вічності ми знову з нею зустрінемося.

У ці дні нехай супроводжує Вашу матір і всю Вашу родину богослужіння Церкви, молитва друзів і близьких. Нехай світла пам'ять про слугу Божу Віру назавжди залишиться в серцях рідних та близьких, а Бог сотворить їй вічную пам’ять.

 

владика Ярослав (Приріз),

Єпископ Самбірсько-Дрогобицький

 

владика Григорій (Комар),

Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької Єпархії

 

Теми: Блаженніший Святослав

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори