SDE

Владика Ярослав висловив співчуття з приводу загибелі Андрія Альошина, бійця 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади

24 квітня 2020
Друк E-mail
Фото зі сторінки Славської ОТГ
Андрій АЛЬОШИН
23 квітня на Донбасі загинув 33-річний військовий із селища Славське Сколівського району на Львівщині Андрій Альошин, який проходив службу у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, скерував лист-співчуття родині загиблого, а також командиру та всьому особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. "Єднаючись зі всією Україною у спільній молитві за всіх полеглих героїв нашої землі, дякуємо Богові й за дар земного життя слуги Божого Андрія, адже, за словами нашого Господа, «немає більшої любові за ту, коли хто душу свою кладе за друзів своїх» (Ів.15,13)", - говориться листі-співчуття.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

 

 

 

Співчуття 

родині, командиру та всьому особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади з приводу загибелі воїна Андрія АЛЬОШИНА

Христос Воскрес!

Із вірою у воскресіння ми сприйняли сумну звістку про загибель нашого брата у Христі – блаженної пам’яті воїна Збройних Сил України Андрія АЛЬОШИНА, бійця 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

У тривожні дні збройного протистояння на східних теренах України разом із кращими синами нашого народу він сумлінно сповняв свій громадянський та військовий обов’язок перед Вітчизною, протистоячи російській збройній агресії, захищаючи цілісність і соборність нашої держави та мирне майбутнє українського народу.

Єднаючись зі всією Україною у спільній молитві за всіх полеглих героїв нашої землі, дякуємо Богові й за дар земного життя слуги Божого Андрія, адже, за словами нашого Господа, «немає більшої любові за ту, коли хто душу свою кладе за друзів своїх» (Ів.15,13).

Висловлюю глибоке та сердечне співчуття з приводу загибелі блаженної пам’яті воїна Андрія АЛЬОШИНА. Нехай Господь Бог кріпить родину, близьких і побратимів у цьому важкому випробуванні, а переставленому слузі Божому дарує вінець небесної слави й вічную пам’ять.
Благословення Господнє на Вас!

владика Ярослав Приріз,
Єпископ Самбірсько-Дрогобицький
Української Греко-Католицької Церкви

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори