SDE

Християнські молодіжні колективи і гурти взяли участь у «Нашій cover Коляді» [фото]

22 січня 2020
Друк E-mail
Фото Молодіжного телебачення
20 січня, в день празника Собору св. славного пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Йоана, в приміщенні Центру душпастирства молоді з ініціативи Комісії у справах молоді і силами самої ж молоді відбулося дійство «Наша cover Коляда», яка стала завершальним акордом всіх різдвяних святкувань.

На завершення дійства отець Андрій Бунь, голова Комісії у справах молоді та ідейний натхненник молоді, подякував усім учасникам, які творили це фантастичне дійство: рок-гурту «Modern-folk», сучасному театру «Gloria», танцювальному колективу «NLB» (керівник – Ольга Волинська). Подякував і дитячо-молодіжному хору «Відлуння» Катедрального собору Пресвятої Трійці (регент – Надія Бунь, концертмейстер – Олександра Німилович), які ангельськими голосами провадили вертеп. Не забув і за тих, хто подбав про якість звуку, світло та спецефекти (компанія «Gamma»), тих, які творили костюми (Наталія та Сергій Ридванецькі; пошиття – Анна Пещук). Подякував і міській владі та депутатському корпусу за підтримку.

Отець Андрій Бунь щиро подякував і привітав о. Тараса Жеплінського, який зранку отримав священичі свячення з рук Владики Ярослава. В особливий спосіб згадав і авторку сценарію – вчителя християнської етики п. Олександру Дешеву та майстриню зірки Галину Данило.

На завершення дійства до присутніх та молоді звернувся сам єпископ Самбірсько-Дрогобицької єпархії – владика Ярослав (Приріз): «Дозвольте мені на завершення долучитися до тих вдячних слів для колективів, які подарували нам частку Вифлеємської радості. Ми були свідками, як цю радість ця неповторна молодь передала нам в тому часі, передала частку неба, частку Божого царства. Тому дозвольте ще раз всім з глибини серця подякувати, бо це також їхня Літургія, це ті таланти, якими їх наділив Господь і якими вони служать та прославляють Бога. Тому велика вдячність всім вам і Боже благословення. Зрозуміло, що за всією цією творчістю, за всією цією красою, яку ми могли спостерігати стоїть особа…». Владика в особливий спосіб подякував о. Андрію, голові Молодіжної комісії, за те, що тримає камертон та за невтомну і нелегку працю з молоддю: «Спасибі, отче, що трудишся над майбутнім Церкви і нашого народу» – зауважив владика. Подякував і родині Жеплінських, які відгукуються на заклики Церкви та всім присутнім, які прибули підтримати молодь.

Комісія у справах молоді

ФОТОРЕПОРТАЖ 

Теми: Ярослав (Приріз), Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори