SDE

У Дрогобичі відбулась прем'єра фільму "Виноградник, що його насадив Господь" [фото&відео]

13 січня 2019
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
13 січня в Народному домі ім. І. Франка в м. Дрогобич відбулась презентація документального фільму "Виноградник, який насадив Господь", який присвячено 25-літтю Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. У фільмі розповідається про важливі події з історії Самбірсько-Дрогобицької єпархії, а також про різні сфери, в яких сьогодні здійснюється душпастирське служіння. Над створенням фільму впродовж 2018 року працювала знімальна група "Живого ТБ" з Києва на чолі з режисером фільму Мариною Ткачук. Тривалість фільму 1 година.

Перед переглядом фільму владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, розповів про те, як виникла ідея створення такого фільму, а також як вона втілювалась в життя. Єпископ зазначив, що фільм, з одного боку, виявом вдячності численним поколінням наших предків у вірі, які впродовж століть зберегли дар віри й передали її нам. З іншого боку, у фільмі зроблено спробу показати як теперішнє покоління примножує духовний досвід попередників, намагаючись донести Христове Євангелії до різних верств суспільства.

Після завершення перегляду фільму режисер Марина Ткачук подякувала усім, хто допомагав у створені цієї кінострічки. Режисер зазначила, що за час зйомок було взято інтерв’ю в 42 осіб та відвідано велику кількість храмів.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Ярослав (Приріз), Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори