SDE

Вишколи, навчання у БФ «Карітас» м. Дрогобич [фото]

21 грудня 2018
Друк E-mail
Фото Уляни ЯЖИК
Минулий тиждень у благодійному фонді Карітас, що у Дрогобичі, пройшов дуже насичено на різні події та навчання.

До прикладу, Підкомісія За Тверезість Життя і Реабілітаційний центр "Назарет" ініціювали та співорганізували конференцію: «Вагітність без алкоголю» у стоматологічному центрі медуніверситету м.Львів.

У Загальноцерковному Реабілітаційному Центрі «Назарет» відбувався семінар по проекту протидії алкоголізму та наркоманії: "Підтримка місцевих громад у розробці, впровадженні та оцінці профілактичних програм з протидії вживання психоактивних речовин" у якому взяли участь представники соціальних служб із цілої Львівської області.

А з 12-14 грудня 2018 р у місцевому осередку Карітас у пройшло навчання, яке готує до проведення терапевтичної та профілактичної роботи на основі мотиваційного діалогу. У цьому навчання взяли участь терапевти та працівники Карітасу, а також ЗРЦ «Назарет». Впродовж 3-х денного навчання взяло участь - 20 осіб, представляючи різні сфери соціальної, лікувальної та благодійної діяльності Центру. Заняття проводив д-р. Кшиштоф Осташевський з Інституту психіатрії та неврології в Варшаві. Семінар проходив в дуже хорошій атмосфері. Робота лекцій та семінару супроводжувались великою прихильністю учасників, які задавали багато питань та розширили свої навички, навчившись за власним досвідом. Навчальна зустріч - це можливість подумати про способи спілкування не лише із пацієнтами, але й з власними дітьми, подружжям та іншими близькими людьми.

О.Ігор Козанкевич, директор БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», подякував польським експертам з Польщі, за роботу та вручив подячні грамоти від владики Ярослава (Приріза).

Уляна Яжик, pr-менеджер БФ «Карітас»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори