SDE

Вулицями Дрогобича пройшла Молитовна хода на захист сім’ї та життя [відео]

02 жовтня 2018
Друк E-mail
Фото Комісії у справах сім'ї та родини
30 вересня вулицями Дрогобича пройшла Молитовна хода на захист сім’ї та життя під гаслом «Сім’я – це найпрекрасніше, що створив Бог». Організатором ходи є Комісія у справах сім’ї та родини Самбірсько-Дрогобицької єпархії, а також ГО «Рух за життя».

Захід розпочався поруч з Катедральним собором Пресвятої Трійці. Молитву та привітальне слово виголосив владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії. За словами єпископа, ця хода є нагодою подякувати Богові за нашу українську родину. З іншого боку, це можливість попросити в Господа благословення, щоб наші українські родини мали достатньо сили для подолання різних труднощів і викликів, які сьогодні зі щораз більшою силою повстають перед ними. "Ідучи цією молитовною ходою, ми старатимемось застановитись у світлі Божого слова, в атмосфері молитви, над тим, яким є Божий задум щодо наших сімей", - наголосив єпископ.

Владика Григорій також відзначив мирний характер цього заходу. "Ми не вийшли на цю ходу проти когось і не хочемо нікого засуджувати, звинувачувати. Ми тільки хочемо зробити для себе самих іспит сумління, спитати себе: чи я є добрим сім'янином, батьком, матір'ю, сином, донькою?". Проповідник зазначив, що завданням християнської сім'ї є заохочувати інших до сімейного життя.

Молитовна хода завершилась біля храму Блаженних священномучеників Дрогобицьких Северина, Якима і Віталія концертом християнської музики. Крім того, поруч з храмом відбувався ярмарок, під час якого було зібрано кошти для підтримки сімей, що перебувають у кризових ситуаціях.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Комісія сім'ї та родини, Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори