SDE

«Ми потребуємо того, щоби бути разом…» [фото]

07 лютого 2018
Друк E-mail
Фото Комісії у справах родини
«У різдвяній родині славімо Христа» - під таким гаслом пройшла святкова зустріч священичих родин Самбірсько-Дрогобицької Єпархії  4 лютого 2018р.Б. у м. Дрогобичі. На запрошення Комісії у справах родини, близько сто осіб зібралось у просторій залі Центру душпастиртсва молоді, щоби разом розділити радість зустрічі та спілкування. 

Преосвященніший Владика Григорій, який радо завітав на свято, у своєму вступному слові впровадив усіх у Таїнство народження Христа. Спаситель перший іде до нас, наближається до людини, щоби зрушити нас із місця. Ось чому ми бачимо у різдвяній події людей, які рухаються, щоби поклонитися Месії. Один Ірод, не пішов, хоча й обіцяв. Відтак, Владика Григорій по-батьківськи заохотив усіх до відкинення спокуси зупинятися у духовному житті та пастирському служінні, але постійно рости, виходячи на зустріч Богові та один одному. На завершення свого слова Владика подякував усім за присутність та організацію цього свята і ще раз наголосив: «Ми потребуємо того, щоби бути разом».

Із захопленням та втіхою впродовж вечора усі присутні спостерігали, як старанно та творчо діти виступали у наперед приготованому різдвяному дійстві. Побачили атмосферу святкування Різдва у сучасних сімʼях, і як важливо поза святковим гамором та комерційними пропозиціями не забути про Самого Іменника, Який для нас постійно Рождається. Приємною несподіванкою для всіх стало професійне виконання священичими подружжями  твору «Щедрий вечір».  Дійсно, у чудовій і по-справжньому родинній атмосфері щиро лунали колядки, проводились конкурси, діти захоплено приймали участь у своїй окремій програмі, яку їм підготували здібні та веселі аніматори.  

 «Мета даного заходу почала сповнюватися ще від початку самого задуму та приготування до свята – підсумував о. Василь Нестер, голова Комісії у справах родини , -   вдячний Богові за прекрасну можливість перебувати у цій атмосфері єдності і братерства між священичими родинами, відчувати віддану посвяту мирян - працівників Комісії у справах родини. Думаю, що в цьому наша сила як Церкви - творити єдність та будувати стосунки».

Медіа-ресурс Комісії у справах родини СДЄ

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Григорій (Комар), Комісія сім'ї та родини

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори