SDE

Зібрані кошти під час скрипкового концерту в Дрогобичі підуть на дах для бездомних [фото]

31 січня 2018
Друк E-mail
Фото Уляни ЯЖИК
Нещодавно у Дрогобичі відбувся  благодійний концерт скрипалів європейського рівня – Братів Дарміць і талановитої Ольги Цуцман, котрі зіграли безкоштовно, щоб спільно зібрати кошти на дах нового будинку для бездомних.

«Наша Хата» - будинок для бездомних неподалік Дрогобича переповнений, і щодня до нас звертаються по допомогу нові бездомні, тому є потреба у ще одному помешканні поблизу, каже голова спільноти Василь Голод. Новий будинок має стати справжнім домом, де колишні безхатьки будуть жити спільнотою: разом готувати, займатись сільськогосподарсьою діяльністю, таким чином заробляючи собі на проживання.

Свято урочисто розпочав Григорій Комар єпископ - помічник СДЄ «Дуже хочу вам усім подякувати, бо ваша присутність це є вираження  милосердної любові, немає великого значення, кому ця любов є адресована, зараз ми говоримо, що цим концертом ми  допомагаємо людям потребуючим, які не мають, де проживати. Тих людей, які потребують нашої любові є набагато більше, зрештою ми всі її потребуємо», зазначив владика Григорій.

Брати виконували різноманітну музику починаючи від класичної, саундтреки до фільмів, кавери та багато іншого.

Вечір був натхненний та мелодійний, дякуємо усім організаторам та небайдужим, хто долучився до цього масштабного дійства.

На кіцень директор БФ "Карітас" о.Ігор Козанкевич підсумував: «Я б не хотів, щоб у нашому місті були безхатченки, але тільки разом, маленькими кроками, ще й з однодумцями, які зібралися в цьому залі, ми можемо зробити добру справу для потребуючих. Дякую кожному з Вас».

Прес – служба БФ «Карітас СДЄ» - Уляна Яжик

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори