SDE

Спільнота "Наша хата" провела акцію "Допоможіть нам допомагати іншим" [фото]

14 грудня 2017
Друк E-mail
Фото Уляни ЯЖИК
Спільнота взаємодопомоги "Наша Хата" для бездомних людей  та  людей, які опинились  у важких життєвих ситуаціях,   у рамках проекту від Дрогобицької міської ради "Ресоціалізація бездомних у м.Дрогобичі", провели благодійну акцію  - "Допоможіть нам допомагати іншим".

Схожі акції солідарності спільнота проводить щочетверга у місті Дрогобич. Молоді хлопці та дівчата, як волонтери спільноти, разом із мешканцями спільноти, готують смачний гарячий обід, і роздають гігієнічні набори для  потребуючих людей.

Близько 40 людей отримали необхідну допомогу під час останньої акції. Спільнота "Наша Хата" вдячна всім, хто підтримує проект та долучається до його реалізації.

«Для мене спільнота зараз це - наче сім'я. Зникає почуття самотності, я відчуваю себе потрібним, Тепер у «Нашій Хаті» я вчуся жити і спілкуватися по-новому з людьми. Стараюся ставитись до проблем по-мудрому. Я дуже хочу змінитися і змінити своє життя на краще. Молюсь та вірю в це» - Віктор, мешканець притулку для бездомних «Наша Хата».

Прес–служба БФ «Карітас СДЄ»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: наша хата

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори