SDE

Молодь Львівщини допомагала спільноті для безхатченків «Наша Хата» [фото]

08 листопада 2017
Друк E-mail
Фото Уляни ЯЖИК
Цих вихідних у «Нашій Хаті», що у с. Рихтичі, різновікова молодь відновлювала закинуту будівлю, яка слугуватиме новим домом для бездомних.

Учасники волонтерського табору «Help&Study» окрім фізичної роботи мали зустрічі із відомими волонтерами Львівської області, зокрема, із Софією Фединою - українською співачкою і телеведучою, активниою громадською діячкою. Софія поділилася власним унікальним досвідом волонтерства та допомогу українським військовим, а також надихнула учасників душевними піснями та мотивуючою промовою.Молоді люди також спілкувались із волонтером Корпусу Миру, мали цікаві тренінги, слухали свідчення хлопців, які проходять реабілітацію у ЗРЦ "Назарет".

"Одного разу, у наші двері постукав отець Iгор Козанкевич і розповів про різні проекти, якими займається «Карітас». Наша команда вирішила допомогти прибрати цей колишній склад для майбутнього приміщення для безхатченків. Для волонтерів є головною мотивація, і розуміння того, що їхня праця є потрібною." – Софія Курман, працівник відділу молодіжної політики ЛОДА.

Аня, 18 років - «Я у фейсбуці побачила оголошення про таку подію і волонтерський табір, мені здалось, що це є цікава ідея - допомогти і водночас навчитись чогось нового,знайти однодумців».

Уляна Яжик прес-служба БФ»Карітас СДЄ»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: наша хата

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори