SDE

У Дрогобичі відбулась молитовна хода «Почуй німий крик» [фото]

25 вересня 2017
Друк E-mail
Фото Комісії у справах родини
24 вересня в м. Дрогобич пройшла Молитовна хода на захист життя та сім’ї під гаслом «Почуй німий крик». В цей час, коли ми оплакуємо кожне втрачене життя на Сході України, іде не менш загрозлива невидима війна проти беззахисних, ще ненароджених дітей.  Безцінний дар життя перетворено на дрібний засіб збагачення через пропаганду абортів, контрацепції, евтаназії, алкоголю, наркотиків, репродуктивних технологій та ін.

Саме тому мета молитовної ходи була спрямована на захист сім’ї та життя від моменту зачаття до її природньої смерті, а також гідності людини як особистості. Участь у заході, який організували Комісія у справах родини СДЄ УГКЦ та громадська організація «Рух за життя», взяв Владика Григорій (Комар), єпископ-помічник СДЄ, священнослужителі, громадські  діячі, християнські спільноти, студентська молодь, дрогобичани та  гості міста.

Розпочалась хода Молебнем до Пресвятої Богородиці від храму Самбірської ікони Божої Матері (біля пологового будинку). Після цього колона з банерами пройшла вулицями міста, роблячи молитовні зупинки, в часі яких до учасників ходи з короткими розважаннями про цінність життя зверталися священнослужителі.

Завершилася хода біля катедри Пресвятої Трійці закликом Владики до пробудження нашої свідомості, що життя та сім’я є святими! “Нехай Господь дасть сили та витривалості бути добрими християнами, пам’ятаючи, що дателем життя є Бог. Той, хто виступає проти життя, хто знищує його в будь яких формах, той виступає проти самого Бога”.

Організатори  висловлюють велику вдячність всім учасникам ходи за спільну молитву та нагадування, що людське життя є найбільшим даром Господнім, яке у теперішній час занепаду людських та духовних цінностей потребує нагального захисту й підтримки!

Христина СИРНИК

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар), Комісія сім'ї та родини, Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори