SDE

Студенти Дрогобицького музичного коледжу спільно з дітьми-сиротами відвідали Шевченківський Гай [фото]

19 серпня 2017
Друк E-mail
Фото Анастасії СОЛЯР
16 серпня відбулася поїздка до м. Львова у музей народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького (Шевченківський гай) із дітьми сиротами. Цим ми завдячуємо о. Євгену Макогону, який протягом усієї поїздки був духовним наставником та добрим співрозмовником, та студентам Дрогобицького Музичного Коледжу.

Відразу після прибуття у храмі Премудрості Божої при Свято-Iванiвській Лаврі Студiйського Уставу УГКЦ отець-капелан відслужив для учасників подорожі Святу Літургію. Продовжуючи свою мандрівку стежками Шевченківського гаю, ми відвідали будинки та церкви, зведені у 18-19 ст. Прогулянка була насичена цікавими історичними фактами, які супроводжувалися дискусіями. Поїздка була наповнена спілкуванням на різні теми. Після цього ми відвідали цілюще джерело у мальовничому селі Раковець.

Фізична втома під кінець поїздки була окуплена духовним збагаченням, новими знайомствами та дружнім спілкуванням.

Висловлюємо щиру вдячність БО «Львівська освітня фундація», адміністрації Музею народної архітектури та побуту та братії Свято-Iванiвської Лаври в особі ієрм. Всеволода Оліярника за теплий прийом та смачнезний обід.

Анастасія Соляр, студентка Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори