SDE

Вечір пам'яті Патріарха Йосифа у Вищому професійно-технічному училищі [фото]

23 травня 2017
Друк E-mail
Фото училища
«Блаженні переслідувані за правду, бо їх є Царство Небесне» (Мт.5,10). 18 травня 2017 року в Вищому Професійному Училищі № 19 відбувся вечір пам`яті Патріарха Йосифа Сліпого – подвижника української національної ідеї.

Всім, хто не скорився ворогові і не впав духом, роками ніс тяжкий хрест боротьби, не зрадив, вистояв, вмер, залишившись безсмертним! Всім, хто і сьогодні жертвує власним життям за право жити вільними у своїй державі – рідній Україні, присвячувався вечір. На урочистому заході розповідалося про тернистий життєвий шлях Патріарха та про його боротьбу за УГКЦ.

Семінаристи Дрогобицької Духовної семінарії поставили сценку допиту Йосифа Сліпого НКВДистами.

Патріарх Йосиф Сліпий, який пройшов свою Хресну дорогу, не зламавшись і щиро віруючи у воскресіння Церкви та України, нам заповідав: «Отож заповітую вам усім: моліться, працюйте і боріться за збереження християнської душі кожної людини українського народу і за весь український нарід!».

Капелан училища о. Олег Турків подякував о. Олегу Кекошу, о. Денису Богатку, учням та гостям за участь у заході. Також діяла виставка пам’ятних монет, нагород, літератури, присвячених тематиці вечора яку представила Марія Головкевич.

За інформацією училища

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори