SDE

БФ «Карітас СДЄ» долучився до Всеєпархіальної Прощі у Грушеві [фото]

19 травня 2017
Друк E-mail
"Найкращі квіти на цьому полі є ВИ - дорогі паломники" - Святослав Шевчук - глава УГКЦ - до мирян у селі Грушів.

Працівники та волонтери БФ "Карітас СДЄ" долучились до Патріаршої Прощі з нагоди 30-ліття об’явлення Пресвятої Богородиці в с. Грушеві. Отець Ігор Козанкевич, директор БФ "Карітас", зустрічав прочан, які прямували до Грушева (недалеко від реабілітаційного центру "Назарет") благословляв на добру Прощу для паломників. Спільноти "Назарет", "Наша Хата" пригощали людей гарячим чаєм, смачним і ситим українським борщем та налисниками. Волонтери і працівники центру "Дивовижні Долоні", "Разом Сильніші" реалізовували свої вироби.

«Пресвята Богородиця знову підтвердила свою велику ласку від Бога і любов кожного з нас. Особливо, до потребуючих, узалежнених, безхатьків, інвалідів, хворих та самітніх людей на цьому святому місці. Пресвятая Богородиця, молися за нас!» - отець Ігор Козанкевич, директор БФ «Карітас».
«Я тут вперше, у Грушеві, та й на прощі, мене дуже зацікавив ваш благодійний фонд, власне, саме тут я познайомилась із вашою діяльністю ближче. Ви багатоаспектна організація. Бажаю вам ще більшого розвитку. Обіцяю розповісти друзям про вас, приїхати до вас ще і познайомитись ближче» - паломниця - пані Наталя, м.Львів.

Уляна Яжик – прес – служба БФ «Карітас»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори