SDE

Владика Ярослав: Ісус входить у Єрусалим, щоб прийняти на Себе гріх світу [фото]

10 квітня 2017
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
9 квітня, у свято Входу Господнього в Єрусалим, владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, відслужив Божественну Літургію в Катедральному соборі Пресвятої Трійці м. Дрогобич.

Під час проповіді владика Ярослав наголосив: "Ісус входить у Єрусалим, щоб прийняти на Себе гріх світу". Бог омиває наші гріхи Своєю кров’ю, милосердям і любов’ю.

Це велико благо Ісус довершив на Хресті. Тому тепер, коли людина з любов’ю приймає Хрест Христовий, він провадить її не до печалі, але до радості. Суть цієї радості в тому, щоб бути спасенним і зробити малу дещицю того, що Бог зробив для кожного з нас в день Своєї смерті.

"Джерелом нашої радості є зустріч Особи – Ісуса, Який перебуває серед нас; наша радість народжується від того, що ми знаємо: з Господом ми ніколи не самотні, навіть у скрутні хвилини, коли ми стикаємося з проблемами і перешкодами, які здаються непоборними, а їх у нас сьогодні багато", - сказав владика Ярослав.

Проповідник заохотив вірних у Великий тиждень супроводжувати Ісуса на Голготу, пам’ятаючи про те, що Бог у відповідь бере нас в Свої обійми. "У цьому наша радість і надія, яку ми повинні нести у світ", - сказав у підсумку проповідник. Єпископ також закликав вірних через ревну молитву, участь Святих Тайнах і богослужіннях Страсного тижня приготувати свої душі і серця до зустрічі з Воскреслим Христом.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катедральний собор, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори