SDE

У Добромилі відбулись великопосні реколекції [фото]

21 березня 2017
Друк E-mail
Фото Лесі Петрик
«Якщо любиш людей, то зустрічі з ними стають життєдайними…» (Владика Борис Гудзяк). Саме так можна назвати реколекційні науки, які традиційно організовують у часі Великого посту отці-настоятелі для своїх прихожан у храмі Св. Андрія Первозванного у м. Добромилі.

Когось привела до храму у ці дні (17-19 березня) потреба у духовному рості, іншого – бажання очиститися у Святій Тайні Сповіді, ще когось – цікавість чи гарна практика бути учасником різного роду Богослужінь. Та впевнена, що нікого не залишила байдужим Хресна Дорога, гарно організована і до глибини душі зворушливо проведена нашими діточками.

Мали змогу поновити свої життєві погляди і напрями думок усі: як літні, зрілі християни, так і молоді подруги, підлітки, що перебувають на життєвих перехрестях або перед важливим вибором. Адже вагомість порушених тем надзвичайно важлива, а саме:

- індивідуальна дорога до Бога;
- наскільки важливо довіряти Богу;
- любов у стосунках батьків і дітей;
- час і його цінність;
- чому треба читати Святе Письмо – «дозвольте Богові промовляти до вас, впустіть Його у своє життя» ;
- наше і Боже розуміння ситуації та ін.

Такою сходинкою, по якій ми піднімались до Господа, цього року на запрошення о.Павла Коляси став смиренний у молитві і могутній у проповіді о.Тарас Михальчук – військовий капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла (м. Львів). Як талановитий проповідник Божої Правди, о.Тарас з щирою любов’ю до ближнього й духовною проникливістю учив і радив, освячував і служив.

Радісно, що багато парафіян приступили до Тайни Примирення і зробили впевнений крок назустріч Богу. Нехай це буде для кожного з учасників джерелом радості та надії.

Завершилися дні духовної віднови Хресною Дорогою вулицями Добромиля, приуроченою 400-літтю Василіянського Чину Святого Йосафата.

Леся Петрик

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Йосиф (Сліпий), Добромильський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори