SDE

"Дивовижні долоні" організували в Дрогобичі благодійний бенкет [фото]

18 лютого 2017
Друк E-mail
Фото прес-служби Карітасу
У рамках Соціального тижня, який діє у БФ "Карітас" відбувся благодійний бенкет, організований центром дітей з особливими потребами "Дивовижні Долоні" у приміщенні християнського кафе "Витанія".

На бенкет завітав владика Григорій , єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, представники міської ради, а також представники податкової та соціальних служб, волонтери та друзі центру.

Свято проходило у дружній атмосфері. У привітальному слові владика Григорій зазначив: "Бути серед Вас - це справді привілей. Ми люди потребуємо одні одних, така наша людська природа, так сотворив нас Господь Бог. Тому кожен хоче мати поруч себе таких друзів і людей, з якими може поділитись думками, відкрити своє серце і від яких може сподіватись допомоги. Щиро вдячний за запрошення."

Далі сонячнa молодь декламувала вірші, ділилась враженнями про центр. Наприклад, Мирон сказав наступне: "Дякую Богу за Карітас, завжди ставлю свічечку за здоров'я друзів. Люблю бути черговим у нас на кухні, допомагати ближнім, це напевно, моя професія у ценрi. Тут я навчився вишивати, робити намисто. Я щасливий і радію у Бозі, що у мене є такі особливі друзі, які мене можуть підтримати у біді. Я люблю вас і хочу, щоб ми єднались, тоді у нас все вдасться".

Матері, які приводять молодь у центр, щиро дякували керівнику Людмилі Смолень та працівникам осередку за підтримку і щиру любов до їхніх дітей.

На завершення о. Ігор Козанкевич поділився своїми пережиттями стосовно цих молодих людей: "Дивлячись на вас, розумію як в житті мало треба для щастя. Так мало захотіти і отримати це, а потім дякувати Богові. Вірю, що Бог привів мене у Карітас аби змінити. Дякую, що допомагаєте мені наближуватись до Бога".

Скуштувати різноманітних смаколиків гості мали можливість після першої частини бенкету, далі охочі могли відвідати майстерню та класи, де працює молодь.

На кінець бенкету Людмила Смолень подякувала усім присутнім: "Сьогодні прийшли до нас ті люди, які мали бути, дякую вам. А ще я вдячна вам, друзі, ВИ - найкращі, пишаюся і люблю вас безмежно".

Прес-служба Карітасу СДЄ

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Тиждень соціального служіння, карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори