SDE

Навчально-практичний семінар для катехитів [фото]

04 січня 2017
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
Основною тематикою семінару були актуальних питання щодо мети і завдань катехизації, формування катехитичної школи на парафії, обмін думками та власним досвідом катехитичного служіння.

Окрім теоретичних наук про методологію організації та проведення катехитичного заняття, вельми цікавим та корисним було практичне завдання: кожна група катехитів повинна була підготувати катехизу (урок) на певну тему і представити усім учасникам семінару свої напрацювання. Проводила ці заняття директор школи ім. митр. Андрея м. Самбір п. Надія Гавриляк, яка була делегована від єпархії на аналогічний семінар, що проводила Катехитична комісія Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ у м. Львові. Усі учасники були дуже активні та радо ділилися цікавими активними методами та порадами для кращого проведення катехитичного заняття. Також катехити, директори катехитичних шкіл, ділилися своїм власним досвідом у створенні школи та організації навчально-виховного процесу.

Від імені 35 осіб, які взяли участь у семінарі, висловлюємо щиру подяку о. Миколі Витівському, голові єпархіальної Катехитичної комісії та п. Надії Гавриляк за організацію та проведення даного заходу. Висловлюємо наше побажання – якомога частіше проводити такі зустрічі, оскільки вони сприяють покращенню катехитичного служіння у нашій Церкві.

За повідомленням Катехитичної комісії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори