SDE

У Дрогобичі вшанували пам’ять протоієрея о.Василя Поточняка [фото]

18 квітня 2016
Друк E-mail
Фото Уляни ЯЖИК
У каплиці благодійного фонду Карітас СДЄ відбулась заупокійна Літургія та панахида за блаженної пам’яті о.Василя. Літургію очолив о.Ігор Козанкевич, співслужителями були о.Олег Губик, о.Богдан Лехович, о.Ігор Швед, о.Олег Сподар. Працівники, підопічні та волонтери мали можливість помолитись та подякувати Богу за дар життя отця Поточняка. Отець прожив короткий час, але достатньо сповнив місію християнського священика.

По завершенні Божественної Літургії та панахиди усі присутні зібрались у християнському соціальному кафе «Витанія» , де через перегляд та особисті спогади пригадали цю світлу і добру людину. Кожен із присутніх поділився, яким він пам’ятає о.Василя, і як той вплинув на його життя. Присутні отці поділились як вчились із отцем, інші розповідали як о. Поточняк виховував їх, коли був префектом у Дрогобицькій Духовній Семінарії. Пані Галина розказала як разом із отцем розповсюджувала журнал «До світла» , як організовували день Матері у Римі.

Через свою відкритість Він був добрим отцем – наставником, порядним другом для молодих людей. Бог забрав отця для того щоб сьогодні бути заступником і великим молитовником за Божий люд.

Уляна Яжик

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори