SDE

Місіонер Божого милосердя проповідував для катехитів Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ [фото]

10 квітня 2016
Друк E-mail
Фото учасників реколекцій
7 квітня у с. Стрілки, що на Старосамбірщині, до реколекційного будинку прибули катехити Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, щоб послухати науки місіонера Божого милосердя – отця Тараса Рисея. Все відбувалося протягом двох днів у дуже теплій атмосфері. Реколектант поступово відкривав учасникам різноманітні сторони Божого милосердя, закликаючи присутніх не гаяти час, а уподібнюватись до Нього у щоденній добродітелі. Важливо – не втратити зв’язку із Творцем, так як «кожна душа живиться Святим Духом» (згідно літургійної традиції нашої Церкви).

Науки чергувались із молитвою, молитва з чаюванням, а потім знову до розважань над основною темою. Ввечері катехити зібрались у товариському колі з о. Тарасом для того, щоб поділитись пережитим особистим досвідом проявленого Божого милосердя у їхньому житті. Свідчення учасників виявилися дуже промовистими та відвертими. У декого блистіли на очах сльози радості та вдячності.

Вранці всі учасники духовної віднови приступили до таїнств Покаяння та Євхаристії. Завершилися реколекції у суботу, 8 квітня, Молебнем до Христа Чоловіколюбця. У прощальній бесіді, отець-місіонер подякував катехитам за активну участь, і ще раз наголосив на тому, що світ цей очікує від нас, християн сучасності, явлення синів Божих – людей, дуже схожих на Господа, у своєму дієвому милосерді.

За повідомленням учасників реколекцій

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Рік Божого милосердя, Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори