SDE

Клуб літніх людей «Жива історія», що існує при Карітасі, відзначає 5-літній ювілей [фото]

04 листопада 2015
Друк E-mail
Фото БФ "Карітас СДЄ"
Рівно 5 років при «Карітасі» існує Клуб літніх людей «Жива історія». Здається, ще недавно ми створювали цей Клуб, запрошували його перших учасників, планували діяльність. А тепер уже з гордістю дивимося назад і радуємося приємними разом пережитими моментами.

Для учасників Клубу «Жива історія» він став не лише місцем зустрічі, а й частинкою життя. Тут знайшлися нові друзі, у великому колі проходили святкування, можна було поділитися наболілим, просто вийти  з самотнього дому і поговорити за чашкою чаю. А найголовніше – тут літні люди відчувають підтримку і таку потрібну їм увагу.

Під час спільного святкування п’ятирічного ювілею кожен мав завдання поділитися найяскравішими спогадами або емоціями із життя Клубу. Ось, послухайте:

Пані Мирослава, одна із найперших учасниць «Живої історії»:

«Дякую Карітасу і організаторам за таку можливість збиратися всім разом! Це додає сили і бажання жити, рухатись, кудись піти, а не сидіти самотньо вдома. Знаєте, я дуже чекаю на Ваш дзвінок, чекаю, коли мене закличуть на цікаву зустріч. Кожного разу радуюся. І сьогодні у нас всіх такий піднесений настрій!»

Пані Галина:

«Я 13 років сама сиділа вдома, уявіть собі, 13 довгих років нікому не була потрібна. І вже мені здавалося, що так і відійду. Пригадую, я тиждень хворіла, лежала в ліжку, просто лежала і чекала кінця. І тоді до мене приїхав отець і п. Галя, поговорили, привезли з собою гостинці, купили лікарство, на яке у мене не було грошей… Просто поговорили, і на душі відлягло, знову захотілося жити. Виздоровіла, почала ходити на зустрічі Клубу, і так мені тут радісно з вами! Ви стали моєю родиною, кожен такий близький, відкритий, щирий. Я дуже рада бути з вами.»

Повідомила
Уляна Яжик

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори