SDE

Завершився І-й тур реколекцій для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії [фото]

11 вересня 2015
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
10 вересня подячною молитвою завершився І-й тур реколекцій для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії. На запрошення владики Ярослав (Приріза), єпископа Самбірсько-Дрогобицького, цьогорічні реколекції проводить о. Андрій Зелінський, військовий капелан УГКЦ. Під час духовних наук реколектант роздумував над уривком з книги пророка Ісаї, в якому йде мова про страждаючого Слугу Господнього.

Наприкінці реколекцій владика Ярослав висловив подяку о. Андрію за духовний досвід, яким він щиро ділився впродовж днів духовної віднови з духовенством єпархії. Єпископ також побажав священнослужителям відважно нести Слово Боже повіреній їм пастві.

Зазначимо, що реколекції для духовенства Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбуваються щороку, восени. Метою днів духовної віднови є створення можливості для священнослужителів в атмосфері спільної молитви часослова збагатити свій особистий духовний досвід завдяки духовним повчанням реколектанта та особистому спілкуванню з ним. Упродовж наступних двох тижнів відбудуться ще два тури духовних реколекцій.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: реколекції, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори