SDE

У Карітасі відбулась зустріч Джо Ворстермана з батьками молоді з особливими потребами [фото]

17 грудня 2012
Друк E-mail
Фото Петра ОРИЩИЧА
Джо Ворстерман разом з учасниками зустрічі
12 грудня «Емаус» - центр духовнї підтримки осіб з особливими потребами при УКУ та благодійний фонд «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії організували реколекції Джо Ворстерманса з батьками, які мають дітей з особливими потребами, та з молоддю.

Джо є магістром богослов'я з 30-літнім досвідом життя у спільноті з особами із розумовою неповносправністю у «Лярш-Дейбрейк» (м.Торонто, Канада). На протязі декількох років Джо з задоволенням приїжджає на Україну, відвідуючи великі і малі міста. Не зважаючи на хуртовину Джо завітав і у наш засніжений прикарпатський край – м.Дрогобич.

Молодь з навчальних закладів, віросвітляни м.Дрогобича і м.Трускавця, брати-семінаристи і о. Богдан Лехович радо зустріли гостя. Запалена свічка надала атмосфері затишку і тепла. Слова Джо дали нам можливість заглибитись у наші серця, запитати себе: Чого найбільше хочемо для свого життя?

Джо: «Протягом нашої земної подорожі нам потрібні вчителі, самотужки заблукаємо. Найкращими вчителями є неповносправні люди у спільноті «Вірі і світло». Чому? У них великі серця, повні прощення. Натомість наші серця є дуже часто закам'янілими і черствими. Друзі (особи з неповносправністю) вчать нас як любити і приймати себе і інших такими якими ми, вони є: НЕ СТАВИТИ БАР'ЄРИ, БУТИ СОБОЮ, ПРОБАЧАТИ.»

Спільнота «Віра і світло» розпалює лід наших сердець, вчить бачити у кожному ближньому люблячого Христа. Дякуємо Богові, Джо і всім організаторам за цю зустріч, за це посіяне зерно у наших серцях.

Надія Цмоканич
Приятель спільноти
«Вогники любові»
м. Дрогобич

ФОТОРЕПОРТАЖ

Автор світлин - Петро ОРИЩИЧ


Теми: карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори