SDE

Отці-редемптористи провели реколекції у м.Турка

15 грудня 2012
Друк E-mail
www.cssr.lviv.ua
Отці-редемптористи спілкуються з парафіяльною молоддю
З 6 по 9 грудня на запрошення о. Тараса Більо відбулися реколекції у м.Турка Львівської області. Редемптористи о.Володимир Груца, бр.Віталій Метельський, бр.Тарас Кшик і бр.Юрій Сас вперше серед редемптористів, як зазначив отець парох, голосили Слово Боже у храмі св. апп. Петра і Павла.

Реколекції розпочалися з урочистої зустрічі мощей бл. Миколая Чарнецького. Отець Володимир Груца розпочав реколекційну науку з того, що запитав усіх присутніх, чи вони зустріли у своєму житті живого Бога, який заради нас народився. А також у цей вечір запросив усіх присутніх у цих днях піти в подорож разом з пастухами, а відтак із мудрецями та принести Христові свій особистий дар. Поставити перед ним свої почуття, емоції, страхи, немочі, різного роду залежності, а також все те, що за життя наболіло кожного з нас. Щоб саме це Різдво ми могли зустріти з чистим серцем і почутися любленим чи любленою, і зрозуміти, що Христос народився саме для мене, щоби я жив і мав життя вічне.

Щиро дякуємо за молитовно проведений час о. Тарасу Білю, декану Турківського деканату, а також всім вірним храму св. апп. Петра і Павла.

Повідомив
Бр. Віталій Метельський, редемпторист

Теми: Турківський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори