SDE

На засіданні регіонального осередку УБНТ у Дрогобичі говорили про характер ринкової економіки у пострадянських країнах

13 грудня 2012
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
Володимир Бараняк, директор Дрогобицького відділення ПАТ «ВТБ Банк»
11 грудня у конференц-залі Дрогобицької духовної семінарії відбулась чергова зустріч членів регіонального осередку УБНТ Самбірсько-Дрогобицької єпархії. На тему "Ринкова економіка в умовах сучасної України та пострадянських країн" з доповіддю виступив Володимир Бараняк, директор Дрогобицького відділення ПАТ «ВТБ Банк».

Доповідач поділився з присутніми своїми міркуваннями стосовно характеристик та принципів функціонування двох типів економік: адміністративно-диктатурної та ринкової. Інколи за умов, коли у державі не існує можливостей для вільної конкуренції, ринкова економіка набирає рис "дикої". Тоді з'являється таке явище як рейдерство. Відтак Володимир Бараняк проаналізував моральні передумови різних економічних явищ, які впливають на характер економіки країни.

Нагадаємо, що регіональний осередок УБНТ у Дрогобичі розпочав свою роботу в березні 2009 року з благословення тодішнього єпископа Самбірсько-Дрогобицького – владики Юліяна (Вороновського). Тоді ж відбулися установчі збори, на яких головою осередку було обрано о. Івана Гаваня, викладача Дрогобицької духовної семінарії. Щомісяця впродовж академічного року регіональний осередок УБНТ запрошує доповідача, який у короткому виступі висвітлює певну тему.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: УБНТ

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори