SDE

У Трускавці відбулись дні духовної віднови для катехитів єпархії

07 квітня 2012
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
Владика Ярослав розповідає про важливість катехитичного служіння
Катехитична комісія Самбірсько-Дрогобицької Єпархії щорічно організовує реколекції для катехитів. Цього року реколекції проводились у два тури, оскільки кількість бажаючих взяти у них участь була досить велика. Загалом цьогоріч у великопосних реколекціях взяло участь 89 катехитів єпархії. Дні духовної віднови для катехитів відбувались у Трускавці 23-24 та 30-31 березня.

Провадив реколекції о. Тарас Рисей, капелян Самбірської міської лікарні. У своїх духовних науках отець Тарас поєднував духовні поради з навчанням про Святі Таїнства, адже саме цей рік у нашій Церкві є присвячений Святим Таїнствам.

Також в часі реколекцій катехити мали нагоду поспілкуватись з Правлячим Архиєреєм нашої єпархії Владикою Ярославом (Прирізом). Владика у своєму пастирському слові наголошував на особі катехита та важливості катехитичного служіння у Церкві.

Голова Катехитичної комісії о. Микола Витівський проводив працю у групах. На цих зустрічах була нагода для катехитів не лише отримати духовну пораду, але й вирішити практичні проблеми, з якими часто зустрічаються катехити у своїй праці.

rek-kateh-12a

за повідомленням
Єпархіальної Катехитичної комісії 

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори