SDE

Владика Ярослав (Приріз) у другу неділю Великого посту: "Усі ми потребуємо відчути в серці лікувальне зцілення Ісуса Христа, бо всі ми прогрішились проти Бога, ближніх і себе самих"

12 березня 2012
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
Владика Ярослав (Приріз), правлячий архиєрей Самбірсько-Дрогобицької єпархії
На це звернув увагу вірних правлячий архиєрей Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, звертаючись з пастирським словом у другу неділю Великого посту. Цього дня, 11 березня, владика Ярослав (Приріз) відслужив Божественну Літургію у катедральному храмі Пресвятої Трійці м. Дрогобича. Під час богослужіння єпископ уділив дияконські свячення Андрію Батогу, випускнику Дрогобицької духовної семінарії.

 

Під час проповіді архиєрей розкрив значення і потребу для християнина Святої Тайни Сповіді: "Боже прощення, якого ми так потребуємо, приходить до нас через Святу Тайну Покаяння". Єпископ також наголосив: "Людина не може сама собі вибачити. Не має значення наскільки часто вона каже собі, що її гріхи не є серйозними, - вони однаково будуть її переслідувати" (Див. повний текст проповіді). На завершення владика Ярослав зазначив: "Дуже важливо, щоб людина знайшла в собі відвагу виявити свою провину через сповідь і прощення".

Наприкінці Божественної Літургії правлячий архиєрей підніс до гідності протоієрея Судового вікарія Самбірсько-Дрогобицької єпархії єрея Тараса Коцюбу. Владика подякував о. Тарасу за гідне виконання, покладених на нього єпископом обов'язків, та побажав й надалі ревно служити Христовій Церкві.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: свячення, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори