SDE

Правлячий архиєрей напередодні різдвяних свят зустрівся з представниками державної влади

05 січня 2012
Друк E-mail
Впродовж останніх двох тижнів владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький, зустрівся з представниками державних органів влади в 6 адміністративних районах Самбірсько-Дрогобицької єпархії: Дрогобицькому, Самбірському, Старосамбірському, Сколівському, Мостиському та Турківському. Подібні зустрічі стали доброю традицією, які здійснює правлячий архиєрей Самбірсько-Дрогобицької єпархії напередодні різдвяних свят.

 

"У ці святкові дні прагну разом з Вами розділити тиху радість Христового Різдва. Предвічний Бог запрошує кожного з нас споглядати Обличчя Господнє, людину в Бозі і Бога в людині, небо на землі й землю в небі; аби поглибити значення людського життя, як паломництва, як шляху у пошуках Господа, щоб бути здатними перетворити історію людства в історію Спасіння", - зазначив владика Ярослав під час зустрічі впродовж цього тижня з представниками влади Дрогобича, Трускавця та Борислава.

Рівно ж єпископ побажав державним очільникам міцного здоров’я, миру та Божого благословення: "Нехай новонароджене Боже Дитя звеселить і оновить наші серця, а дзвінка Різдвяна коляда і щира молитва об’єднають нас усіх у благородній та святій меті – служінню Богові та Україні".

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори