SDE

НПФ Покрова: "Бути бідним чи багатим – справа кожної людини зокрема"

20 березня 2009
Друк E-mail
13 березня під час реколекцій для дружин священиків, які відбувались у Трускавці, консультант НПФ «Покрова» прочитала лекцію на тему «Бути бідним чи багатим – справа кожної людини зокрема».  Лектор чимало уваги приділила питанню про необхідність правильно використовувати гроші. Були зачитані та проаналізовані історії та притчі зі Святого Письма (Мр.10:17-23; Мт.25:14-30), обговорені питання по плануванню бюджету сім’ї, про необхідність відкладати гроші на пенсію. Зокрема, було зазначено, що якщо ви не звертаєте на гроші уваги, не розпоряджаєтесь ними раціонально, то коли попадаєте в скрутне становище, гроші починають керувати вашою поведінкою та свідомісю. Тому кожен має стати відповідальними за свої гроші.

Під час лекції було представлено НПФ «Покрова», засновником якого є наша Церква. Присутні мали можливість поставити питання, які їх цікавлять. Вкінці усім були роздані матеріали, що містили стислий зміст лекції та анкету, по результатах якої можна буде спланувати подальшу роботу ІКЦ м. Трускавця НПФ «Покрова».

Сучасна нестабільність у державі змушує людей закриватись у собі і жити у повній недовірі до всіх і до всього. Хочеться вірити, що науки, які отримують учасники реколекцій допоможуть їм не узалежнюватись від обставин та подій у їхньому житті.
 
Наталя Копичин,
Регіональний консультант ІКЦ м. Трускавець
НПФ «Покрова»

Теми: НПФ Покрова

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори