SDE

НПФ "Покрова" відсвяткував 2 роки з дня заснування [фото]

25 жовтня 2010
Друк E-mail
17 жовтня відбулось урочисте святкування другої річниці діяльності Недержавного пенсійного фонду «Покрова».  Серед запрошених Преосвященіший Владика Юліан Вороновський, єпарх Самбірсько-Дрогобицький, о. Василь Копичин, голова ради фонду «Покрова», високоповажний пан Лев Грицак, мер міста Трускавець, високоповажний пан Анатолій Ніколов, директор з міжнародного розвитку інвестиційно-фінансової групи «ВСІ», консультанти та учасники фонду «Покрова», представники ЗМІ. Святкування розпочалось із Благословення та привітального слова Владики Юліана, який відзначив соціальну місію фонду – подбати про достойну старість для священиків, мирян та усіх, хто хоче заощадити собі на пенсію та щоб його заощадження були максимально захищеними та збереженими.

Усім присутнім запам’ятались розповіді о. Василя Копичина про історію створення фонду, традицію українців думати про «завтрашній день», про те, як працює рада фонду та здійснюється контроль діяльності обслуговуючих компаній. Згадав отець і про о. Омеляна Ковча, який є покровителем усіх священиків та служив у гетто, незважаючи на клопотання папи Римського про його звільнення, та про фільм «Список Шіндлера», в якому німецькому бізнесмену-рятівнику дарують золотий перстень (зроблений із зубів одного із заарештованих) із написом «хто врятує одне життя, врятує весь світ». Служіння НПФ «Покрова» в УГКЦ є дещо подібним до служіння цих людей, адже полягає у вбереженні людей від бідності. Серед високоповажних гостей слід відзначити п. Лева Грицака, мера міста Трускавець. Зокрема, Лев Ярославович відзначив, в яких складних умовах розпочав діяльність НПФ «Покрова» – час світової кризи, коли чимало відомих фінансових установ припиняли свою діяльність. І те, що фонд працює, збільшується кількість учасників та зростає вартість його активів, є показником професійності та довіри до нього.

Обслуговуючі компанії, які забезпечують такий високий сервіс для учасників та надійність збереження вартості пенсійних заощаджень, а це Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів та компанія з управління активами «Всесвіт», представляв п. Анатолій Ніколов. Свій виступ п. Анатолій розпочав із привітання з нагоди річниці фонду та визначив основний пріоритет діяльності фонду як відновлення довіри до фінансових установ, а також віри у своє майбутнє: «Якщо ви втратите гроші, ви просто втратили гроші. Якщо ви втратите майно, ви втратили свій статус. Якщо ви втратите віру, ви втратите все!» Під час його виступу учасники ознайомились із інвестиційною діяльністю НПФ «Покрова», дізнались, як ведеться облік пенсійних внесків, як можна спостерігати за зміною свого індивідуального пенсійного рахунку, яке співвідношення росту одиниці пенсійних внесків до індексу споживчих цін (інфляції), територіальну розгалуженість інформаційно-консультаційних центрів НПФ «Покрова». Високі стандарти роботи забезпечуються високими вимогами, адже пенсійне забезпечення – це майбутнє людей і ніхто не має права ним ризикувати чи спекулювати, а крім цього, засновником фонду є Церква, довіру до якої потрібно тільки зміцнювати.

Присутні мали можливість ознайомитись із програмою пенсійного калькулятора, який допомагає розрахувати для кожного індивідуально оптимальний розмір пенсійних внесків та пенсійних виплат. Дана програма є у кожному консультаційному центрі та на сайті адміністратора фонду www.vseapf.com.ua.
Святкування продовжилось за фуршетом. Під час спілкування за святковим тортом не обійшлось без подарунків для найактивніших учасників фонду та гостей.
Запрошуємо усіх в консультаційні центри НПФ «Покрова», де Вас завжди раді бачити та готові допомогти наші кваліфіковані фінансово-грамотні працівники.

Наталя Копичин,
Регіональний координатор
Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів
у Львівській області.

З метою отримання додаткової чи уточнювальної інформації Ви можете звертатися за телефонами:  0-800-503-639 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні) або (044) 207-02-97.

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: НПФ Покрова

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори