SDE

НПФ "Покрова" провів семінар у Трускавці для представників єпархій УГКЦ (доповнено)

08 лютого 2009
Друк E-mail
30-31січня 2009 року у м. Трускавець в приміщенні Управління Самбірсько-Дрогобицької Єпархії відбулась виробнича нарада Недержавного пенсійного фонду «Покрова». Нараду провели: голова ради НПФ «Покрова» - о. Василь Копичин, голова Наглядової ради Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів і компанії з управління активами "Всесвіт", які обслуговують діяльність НПФ "Покрова", -  Ульянов Володимир Анатолійович та керівник Департаменту продаж та регіональних представництв – п. Анатолій Ніколов. У засіданні брали участь 20 консультантів фонду «Покрова».


На порядку денному розглядались питання щодо подальшої роботи НПФ «Покрова» та аналіз проведеної роботи за перших 100 днів з часу заснування фонду.

Розпочав зібрання о. Василь Копичин. Він назвав 4 фактори, що впливають на успішність результату діяльності. Насамперед, це ентузіазм, віра (в Бога, в себе, в продукт, який пропонуємо) та бажання. Особливу увагу о. Василь приділив 4-му фактору – цілі. Він зауважив, що 50% успіху залежить від постановки цілі, а 30% - це практика і лише 20% - навчання. Голова ради фонду також довів до відома усіх присутніх рішення Наглядової ради фонду: «Кожен священик має подбати про своє пенсійне забезпечення».

Володимир Анатолійович Ульянов провів аналіз роботи фонду. Зокрема, він зауважив, що фонд «Покрова» 2008 рік закрив із позитивним результатом, незважаючи на кризову ситуацію, що склалась на українському ринку. Перші 100 днів дали можливість кожному консультанту зрозуміти на скільки важливими є організованість та дисциплінованість.

П. Анатолій Ніколов зробив звіт по створенні та розвитку регіональної сітки консультаційних пунктів НПФ «Покрова». Сьогодні вже працює 7 консультаційних пунктів ( Трускавець, Дрогобич, Добромиль, Івано-Франківськ, Коломия, Чортків, Бучач ) найближчим часом буде відкрито 3 пункти ( Броди, Тернопіль, Львів) та в процесі підготовки  ще 4 (Краматорськ, Першотравенськ, Київ, Закарпаття). За цей час учасниками фонду стали 143 особи, уклавши контракти на загальну суму 34 220грн. З 1 лютого 2009 року з метою розвитку агентської структури та регіональної сітки консультаційних пунктів вводиться категоризація усіх консультантів. З кожним консультантом було заключено агентський договір про співпрацю, згідно з яким кожен отримає винагороду за проведену роботу.

Другою частиною наради були індивідуальні зустрічі з консультантами та визначення основних напрямків роботи по регіонах. Зібрання закінчилось фуршетом. Спільна коляда, бажання працювати та робити добру справу об’єднали усіх в одну велику родину «Покрова».

Засідання робочої наради фонду завершилось закритою нарадою в суботу, яку провели голова ради НПФ «Покрова» - о. Василь Копичин, голова Наглядової ради Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів і компанії з управління активами "Всесвіт" -  Ульянов Володимир Анатолійович, керівник Департаменту продаж та регіональних представництв – п. Анатолій Ніколов, генеральний координатор КІП – Копичин Ярослав Васильович та регіональні координатори. На цій зустрічі була сформована стратегія розвитку НПФ «Покрова» на 1-ий квартал 2009 року.

Наталя Копичин,
консультант НПФ "Покрова" у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії

Теми: НПФ Покрова

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори