SDE

У м. Самборі св. Миколай відвідав потребуючих

26 грудня 2008
Друк E-mail
Кожному є відома пісня про Св. Миколая, і мабуть не раз доводилось її нам співати. Та виявляється в м. Самборі є молодь якій ніхто крім рідних не співав цієї пісні. Мова ідеться про дітей неповно справних і з обмеженими розумовими здібностями. Цих дітей згуртували в спільноту „Віра і Світло” молодіжне братство церкви Покрови Пресвятої Богородиці разом з Вікторією Марко.

Напередодні свята Св. Миколая 16 грудня за сприянням студентами групи СА -34 і викладачами університету ім. І. Франка (Самбірської філії), зокрема Ніни Василівни Гордієнко, ці діти змогли відчути себе щасливими. Адже вони не тільки отримали подарунки, але також виступили на сцені університету. Цю радість свята з ними розділили їхні друзі із осередку спільноти „Віри і Світло” м. Трускавця, які підготували сценічну виставу. Згодом діти отримали подарунки від Св. Миколая.

Після свого першого виступу на сцені діти частували гостей із м. Трускавця ласощами і гарячим шоколадом. Свято завершилось та цей день залишиться в пам’яті їхній назавжди. Вони відчули, що тепло і любов Св. Миколая є і сьогодні.

Василь Вербіцький

Теми: Самбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори