SDE

У Центрі Душпастирства молоді що у Дрогобичі, відбувся тренінг для молодіжних лідерів та душпастирів [фото]

01 листопада 2022
Друк E-mail
Учасники тренінгу
29 жовтня 2022 року за сприяння Комісії у справах молоді Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ та Патріарша катехитична комісія УГКЦ у Центрі Душпастирства молоді що у Дрогобичі, відбувся тренінг для молодіжних лідерів та душпастирів. Захід розпочався з молитви, яку очолив владика Ярослав Приріз із священниками що прибули із парафіяльними провідниками катехизи, академічного душпастирства, різноманітних молодіжних християнських осередків щоб почерпнути новинки активних методів євангелізації. 

Під час участі у заході владика звернувся до всіх присутніх: "Знайдіть Бога і Ви знайдете Вічну молодість! Наша молодь є креативна і свідома. Вона шукає справедливості. Вона породила Революцію Гідності. Вона сьогодні творить волонтерські організації. Вона на передовій захищає нашу країну. Тому молімося щоб Господь скоротив час випробування і наблизив Великдень нашої перемоги!"

Захід умовно був поділений на дві частини: катехиза молоді, активні методи, яку провадили працівники УКУ Maria Shypka , Марта Крайчик та дозвілля молоді, основи командотворення під кураторством Тараса Косара. Учасники мали змогу придбати найновіші методичні матеріали, спільно працювати у командах, обмінючись досвідом, аналізувати, комунікувати, народжувати в своїх задумах нові ідеї для подальшої праці.

Особлива подяка за підтримку даного проекту економічному відділу Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ, а також Андрій Кузик, Марія Жук, Мирослав Ющишин, Рома Гарванко, Марта Бунь, Андрей Комаричин, Тарас Цимбаляк, команді поварів та всім волонтерам, які пожертвували свою працю для приготування цього тренінгу.

За матеріалами фейсбук сторінки Самбірсько-Дрогобицька єпархія УГКЦ

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

Автори світлин: Сніжана Щур, Андрій Кісик

 

 

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори