SDE

Сім'ї захисників України Хирівського деканату здійснили паломництво до Грушева [фото]

12 жовтня 2022
Друк E-mail
www.facebook.com
8 жовтня 2022р, напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці і свята Українського Війська, сім‘ї захисників України Хирівського деканату здійснили свою паломницьку поїздку до Грушева, випрошуючи Божої допомоги і заступництва Матері Божої для наших воїнів і Перемоги для України. Очолив прощу капелан, парох с. Велика Сушиця Хирівського деканату СДЄ о. Іван Гальо.  

 

Раннім ранком прочани вирушили у Чудотворне місце с. Грушів, де було явлення Матері Божої. Після Служби Божої у храмі за наших воїнів вони спільно молилися Хресну Дорогу, розважаючи там над тим, як ішов Христос колись своєю хресною дорогою, помер, але воскрес, так тепер Україна іде своєю хресною дорогою, але вже видно швидке її Воскресіння!..

Опісля учасники прощі переїхали у м. Дрогобич, де разом із Владикою Ярославом помолились за всіх полеглих Героїв у Катедральному Соборі Пресвятої Трійці, опісля послухали повчальну науку Владики.

Також окрім молитовних роздумів на прочан чекала зустріч і розмова із психологом п. Галиною Дерев‘янко та гарна екскурсійна програма по Дрогобичу, яку провів гід о. Ігор Цмоканич.

Дякуємо Владиці Ярославу і Владиці Григорію за допомогу і велику для нас увагу. Трошки втомлені, але безмежно щасливі повернулися додому…

Ми просили: Матінко Божа! Як колись Ти захистила свій народ, так і тепер, напередодні свята Покрови благаємо: Захисти і збережи наших Воїнів і Україну!!!

За матеріалами фейсбук сторінки о. Івана Гальо

ФОТОРЕПОРТАЖ

  

Теми: Хирівський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори