SDE

Чергова допомога переселенцям Старосамбірського деканату надійшла від “Карітас СДЄ" [фото]

12 жовтня 2022
Друк E-mail
Фото Ірини ХМЕЛЬОВСЬКОЇ
"Той, хто бере – наповнює долоні, а хто віддає – наповнює серце". Вимушені переселенці Старосамбірського деканату вчергове отримали допомогу від "Карітас СДЄ" у вигляді продуктових та гігієнічних наборів. Доброчинці вкотре підтримують ВПО і привозять гуманітарну допомогу потребуючим до парафіяльного дому церкви святого Миколая у Старому Самборі, який став основним пунктом доброти і милосердя для тих, кого війна змусила залишити рідний дім.  

“Дякуємо! Дуже і дуже вдячні всі наші родини переселенців! Всі працівники Карітасу, отець Михайло Николин, всі, хто допомагає ВПО в цей непростий час, Ваша допомога та підтримка безцінна! Низький земний уклін та сердечна подяка!” - дякує пані Алла з Харкова, не стримуючи емоцій. “Велика подяка за таку добру справу. Це для нас, внутрішньо-переміщених осіб, дуже важлива допомога. Здоров'я Вам усім і Вашим сім'ям. Миру і добра”, - підтримує її пані Ірина з Донеччини.

Нагадаємо, що допомога надається в рамках проєкту "Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022" Проєкт здійснюється за підтримки “Карітас Україна”.

В свою чергу дякуємо волонтерам-парафіянам старосамбірської парафії, які допомогли працівникам “Карітасу” з роздачею допомоги переселенцям.

Ірина ХМЕЛЬОВСЬКА

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

  

 

 

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори