SDE

У Старому Самборі вимушено переселені отримали допомогу від "Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії" [фото]

15 серпня 2022
Друк E-mail
Фото Ірини ХМЕЛЬОВСЬКОЇ
Майже 60 наборів постелі роздано від БФ "Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії" вимушеним переселенцям Старосамбірського деканату в четвер, 11 серпня 2022р.Б, біля парафіяльного дому церкви святого Миколая м Старий Самбір.  

 

В кожен комплект для ВПО входив матрац, ковдра, подушка, набір постелі, набір пластикового посуду та кипятильник. "Ми дуже дякуємо "Карітасу" та церкві святого Миколая, тому що уже не вперше отримуємо допомогу. Ми вже отримували тут дуже добрі продуктові набори. А тепер ще й отримали постільні комплекти, які нам необхідні, тож будемо мати кращі умови для життя. Ви робите велику справу. Ми дуже цінуємо таку допомогу ", - дякує Марина з Луганщини.

Як розповіла пані Марина, вона з сім'єю переїхала на Старосамбірщину з м. Рубіжне. Місто зараз окуповане і напівзруйноване. Повертатися на разі немає куди, то ж кожна допомога, яку їм надають дуже цінна і важлива. Помітно, що люди, які приходяь за допомогою, вже впевненіше почуваються біля парафіяльного дому, вільно розмовляють з священником, розповідають, що слідкують за подіями в церкві, відзначають чітку організацію та оперативну працю парафіян-волонтерів.

Хтось радіє гарній постелі, хтось зручному матрацу, а одна з жінок подякувала за кип'ятильник, який також належить до необхідних речей. Люди приїхали з різних куточків нашого краю, кожен зі своєю життєвою історією, але кожен вдячний нашій Церкві, яка підставила плече та не залишила вимушених переселенців сам на сам зі своїми клопотами.

Ірина ХМЕЛЬОВСЬКА

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори