SDE

120 сімей вимушених переселенців отримали допомогу від “Карітасу” у церкві св. Миколая, у Старому Самборі

24 липня 2022
Друк E-mail
Фото Ірини ХМЕЛЬОВСЬКОЇ
В четвер, 21 липня 2022р.Б, до парафіяльного дому при церкві святого Миколая м. Старий Самбір (УГКЦ) вчергове приїхала команда добродіїв БФ "Карітас СДЄ". Їх вже чекали вимушені переселенці. 120 сімей — саме стільком допомогли працівники “Карітасу СДЄ” в Старому Самборі.

Як зазначали працівники, наразі це найбільша кількість сімей, яким вони надали допомогу в одному населеному пункті. Прийшли як  ті, які вже отримували продуктові набори від “Карітасу” минулого місяця, так і нові переселенці — поки що люди бояться повертатися до дому, а багато хто з них вже й немає куди, то ж така благодійна допомога їм дуже потрібна і для них важлива.

Цього разу в рамках проекту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022 р " працівники не лише видавали продуктові набори ВПО, а також забезпечили вимушених переселенців медпрепаратами, яких вони потребували.

На виїзді були також присутні медпрацівники Медичного центру ім. Святого Івана Хрестителя від Карітас м. Дрогобич. То ж усі бажаючі мали можливість безкоштовно скористуватись медичними послугами.

Після Старого Самбора працівники "Карітасу" вирушили до м. Турки та с. Стрілки. “Чи приїдете ще?” - чути питання від переселенців. “Обов'язково” - звучить відповідь. Бо "Карітас" це милосердна любов до ближнього, яка простягає руку допомоги кожному, хто найбільше цього потребує.

Ірина ХМЕЛЬОВСЬКА

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори