SDE

У Старому Самборі наймолодші парафіяни привітали усіх мам

12 травня 2021
Друк E-mail
Фото Ірини ХМЕЛЬОВСЬКОЇ
Щороку в парафії святого Миколая в другу неділю травня вшановуються матері молитвою, увагою та добрим словом. І кожного разу, за ініціативи отця Михайла Николина, декана Старосамбірського, це відбувається якимось особливим чином. Не оминули своєю увагою це чудове свято і цьогоріч.

У неділю, 9 травня, наприкінці Літургії о. Михайло привітав усіх матерів. "Мамині очі - це очі молитви, очі підтримки. Мамині руки - це надійний тил в жесті молитви. Там де мамині руки, там щезає біль. Дорогі наші матусі , ви заслуговуєте не лише на другу неділю травня, а й увагу та любов щодня", - зауважив священник. Опісля найменші парафіяни міста, учні 2-А, 2-Б та 3 класу Старосамбірської ЗСШ #2 ім С. Дашо, привітали усіх матерів музичним виступом на церковному подвір'ї.

З уст малечі звучали щирі вітання, вірші та пісні для мам, які зворушували глядачів до глибини душі. Разом з учнями підготували цей виступ вчителі - класового Наталія Дзюба, Галина Васьків, Каріна Кіцяк, завуч по виховній роботі Оксана Дрозд та музкерівник Володимир Янчак. Травень - це також місяць нашої небесної Матері Діви Марії. І саме в другу неділю травня в храмі Святого Миколая урочисто розпочинаються маївки - особливі молебні до Пресвятої Богородиці.

Ірина Хмельовська 

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори