SDE

Парафіяни с. Головецько на Старосамбірщині взяли участь в молитві «Вервиця єднає»

19 квітня 2021
Друк E-mail
Фото парафії с. Головецько на Старосамбірщині
15 квітня парафіяни церкви Собору Івана Хрестителя, що у с. Головецько Старосамбірського деканату, разом зі своїм священиком – о. Михайлом Постолюком – приєдналися до онлайн молитви «Вервиця єднає».

Спільними зусиллями, за підтримки і допомоги організаторів, досить спокійно і легко вдалося налаштувати зв’язок. Молитву провадив о. Михайло Постолюк, а розважання зачитували хлопці з вівтарної дружини: Михайло Кішик, Ігор Оринчак; також – дівчата Вероніка Микляк і Олена Оринчак, та катехит пані Наталія Гордій. До вервиці долучилися чоловіки: сини, батьки, брати, дідусі нашої парафії.

Парафіяни молились в намірі росту чесності у нашому житті, а також за належне приготування до таїнства сповіді, дотримання, даних Богові, обіцянок, за твердість у постанові поправитись з гріхів.

Під час звернення до парафіян о. Михайло наголосив також на важливості чесноти мудрості в розпорядженні природніми дарами, тобто на потребі формування екологічної свідомості. «Ми молились за те, щоб бути чуйними і бережливими до природи, щоб бути добрим прикладом для молоді і дітей. Щоб Господь дав нам розум у нашому щоденному житті робити правильний і добрий вибір. Пам’ятати, що ми прийняли від батьків і мусимо передати прийдешнім поколінням належним чином природні блага», - наголосив священик.

О. Михайло закликав вірних не засмічувати навколишній світ побутовими відходами, сміттям, як також не засмічувати наші щоденні розмови словами осуду, очорнення і брехні, додавши, що на цьому нещодавно наголошував папа Франциск, кажучи: « Не будьте пустослівні...».

Священик і парафіяни с. Головецько щиро дякують Богові, організаторам «Вервиці Онлайн», а також усім, хто разом з ними молилися підчас прямої трансляції. Нехай та єдність, яка відчувається під час молитви вервиці, залишається з нами у всіх добрих справах і починаннях, щоб ми завжди були у Господі одним цілим.

За повідомленням парафії с. Головецько

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори